Suunnitelma on valmis - Efore 2.0:n liikkeelle lähtö 25. helmikuuta

13.2.2020

Efore on käymässä läpi voimakasta uudistumista, jonka yksi tärkeä askel on viime vuoden marraskuun lopussa toteutunut Telecom liiketoiminnan myynti ja sen myötä Eforen uuden tulevaisuuden suunnittelu työnimellä ”Efore 2.0”.

Tämä työ on nyt saatu valmiiksi. Kun vuoden 2019 tulos on julkaistu ja hiljainen periodi on ohi, on loistava aika kertoa näistä suunnitelmista myös kaikille teille.

Kutsumme sinut mukaan seuraamaan Efore 2.0:n lanseeraustilaisuutta 25.2. klo 13 alkaen live streamin kautta. Lanseeraustilaisuus lähetetään myös englanniksi klo 15 Suomen aikaa. Linkit molempiin tapahtumiin löytyy myöhemmin nettisivujemme Latest News -osiosta sekä News&Events alta.

Eforen osakkeenomistajille olemme varanneet mahdollisuuden tulla seuraamaan Efore 2.0:n lanseeraustilaisuutta myös paikan päälle (Symposion, Hotelli Kämp, Pohjoisesplanadi 29). Ilmoittautumiset osallistumisesta viimeistään 17. helmikuuta osoitteeseen ir@efore.com tai puhelimitse numeroon 09-478466/Anu Virokannas. Ennen tilaisuuden alkua tarjoamme paikan päällä osallistujille myös kevyen lounaan alkaen klo 12.

Huomioithan että paikkoja paikan päälle osallistumiseen on rajoitetusti ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.